za 01 jun

Zomermarkt

Zomermarkt

Ouderwets ‘strunen’ langs zomerse kramen met mooie producten, even bijkomen op het horecapleintje of genieten van zomers vermaak op het Beachveld en in de straten. Dat is de Zomermarkt in Haren!

Koopjes, snuisterijen, antiek en brocante, heerlijke delicatessen, mooie bloemen en planten en natuurlijk veel mode. En dat alles met de kwaliteit die u van Haren gewend bent. Dat en nog veel meer kunt u verwachten tijdens de Zomermarkt!

Bijkomen kan op het horecapleintje bij de kerk. Hier komen alle cateringbedrijven samen, zodat u een ontmoetingspunt heeft om gezellig bij te kletsen met familie, vrienden en bekenden.

Op diverse plaatsen wordt gezorgd voor entertainment, onder andere op het Raadhuisplein. Dansschool Etudes verzorgt met het wedstrijdteam een aantal shows op de Brinkhorst en ook op het Beachveld zijn een aantal activiteiten. Aan de Rijksstraatweg, ter hoogte van Expert, vertonen snelheidsduivels hun kunsten in een racesimulator.

De Zomermarkt wordt gehouden op zaterdag 1 juni van 10.00 tot 17.00 uur in het centrum van Haren. Meer informatie over de deelnemers en activiteiten is te vinden op de Facebookpagina @Ervaar Haren of Instagram ervaar_haren.